Verwijdering van gebruikersgegevens
Deze pagina legt uit hoe u uw Gods WURC-account en de daaraan gekoppelde gegevens kunt verwijderen. Dit is de instructie-URL die geschikt is voor Meta's veld voor verwijdering van gebruikersgegevens.
A. Verwijderen terwijl u bent ingelogd
- Log in op Inloggen.
- Open Account.
- Kies Account verwijderen
- Bevestig door DELETE te typen en de permanente verwijdering te verzenden
Verwijdering is permanent. Na succes wordt u uitgelogd en kunt u de opgeslagen reflecties van dat account niet herstellen.
B. Als u niet kunt inloggen
Open een verzoek via GitHub Issues en vraag om hulp bij het verwijderen van het account.
Voeg identificerende informatie toe die helpt het account te vinden:
- Het e-mailadres van het account, als u dat weet
- De aanmeldmethode (Google, Facebook of e-mail magic link)
- Geschatte data waarop u het product gebruikte
- Eventuele verzoek-ID's of titels van opgeslagen reflecties die u nog herinnert
Stuur nooit wachtwoorden, OAuth-tokens, sessiecookies of Facebook-inloggegevens.
C. Wat de verwijdering omvat
Wanneer het verwijderen van het account slaagt, verwijdert Gods WURC:
- Uw profiel- / accountgegevens
- Opgeslagen reflecties en geschiedenis
- Accountvoorkeuren (inclusief automatisch opslaan)
- Voice Prayer-bronbestanden die eigendom zijn van uw account en de privé-audio-objecten opgeslagen onder uw gebruikerspad
- De Supabase Auth-gebruiker en gekoppelde provideridentiteiten voor dat account
- Feedbackrijen die eigendom zijn van uw gebruikers-ID, waar opgeslagen
- Journaaltekst bij reflectieverzoeken gekoppeld aan uw gebruikers-ID (gecensureerd als onderdeel van verwijdering)
Er zijn geen openbare deeltokens om in te trekken in het huidige product. Voice-audio wordt per gebruiker opgeslagen en niet gedeeld tussen accounts.
D. Wat mogelijk wordt bewaard
- Beperkte beveiligings-, veiligheids- of operationele gegevens die niet langer aan uw account-ID zijn gekoppeld, indien nodig voor misbruikpreventie of betrouwbaarheid
- Gegevens die we wettelijk verplicht zijn te bewaren
- Geaggregeerde of onomkeerbaar geanonimiseerde statistieken die u niet redelijkerwijs kunnen identificeren
- Back-upkopieën die verlopen door gewone bewaarbeleidsprocessen (geen onmiddellijke verwijdering overal)
Gerelateerd
Zie de volledige Privacybeleid voor hoe gegevens worden verzameld en gebruikt zolang uw account bestaat.

